Sjælland på menuen

Sjællandske fødevarer er der masser af, og nu er der kommet gang i bestræbelserne på at gøre landsdelen mere synlig på menu-landkortet, skriver DAGBLADET Roskilde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskriften hedder samarbejde, for de små og de store fødevare-procenter i Region Sjælland skal arbejde sammen om at skabe vækst og gøre det langt mere synligt, at mange af de fødevarer, danskerne spiser, er sjællandske.

- Vi skal forsøge at give fødevarerne identitet, historie og et brand og dermed skabe højere omsætning, ligesom bornholmerne har gjort, siger formanden for projekt Fødevareplatform Region Sjælland, Jens Peter Sørensen.

Regionens vækstforum støtter arbejdet med knap seks millioner kroner over tre år, fortæller Dagbladet.


Nyhedsoverblik