Det vi har sammen

Sidste chance for Slagelse FH

Foto: TV ØST

Slagelse FH´s dameligahold er truet af konkurs. En indsamling skal skaffe 500.000 kroner inden årskiftet, ellers er det slut med ligahåndbold i Slagelse.

Der mangler penge i klubkassen hos Slagelse FH´s dameligahold i håndbold. Hvis ikke der bliver skaffet 500.000 kroner inden udgangen af 2012, så vil holdet gå konkurs.


Derfor har Jan Petersen, som er halspeaker i Antvorskovhallen, og supportklubben "Slagelse FH´s 8. spiller" arrangeret indsamlingen "Bevar Slagelse FH´s dameligahold".


- Vi står og mangler 500.000,- inden nytår. Har vi dem ikke til den tid, så er der ikke noget, der hedder ligahåndbold i Slagelse mere, fortæller initiativtager og halspeaker Jan Petersen.


Årsagen til de økonomiske problemer i klubben er en gammel gæld og manglende sponsorer.


 


Opråb til alle


Fredag blev der afholdt pressemøde for at forklare situationens alvor, og for at få opmærksomhed omkring indsamlingen.


- Vi ønsker at få skabt positiv omtale og opbakning, så ligahåndbolden ikke kun bevares, men at vi også får skabt et fundament for videreudvikling af elitehåndbolden i Slagelse, siger Jan Petersen.


Sammenlagt mangler klubben omkring én million kroner. Men hvis der bliver skaffet 500.000,- inden årsskiftet, så er der forhåndstilsagn fra en række sponsorer om yderligere støtte. Men hvis ikke de 500.000,- bliver indsamlet, så er det slut.


- Vi siger til befolkningen, privatpersoner og virksomheder, at vil I gerne se ligahåndbold i Slagelse, så er det her sidste chance, siger Jan Petersen.


Hvis det ikke lykkes at indsamle de 500.000,- og undgå en konkurs, så vil bidragsyderne få deres penge retur.


Indsamlingen vil vare indtil den 15. november.


 

Tip os Har du et godt tip?