Sidste chance for pigge mod spøgelsesbilister

Foto: TV ØST

Sidst i denne måned regner Vejdirektoratet med at af få endeligt afklaret, om vejpigge mod spøgelsesbilister skal bestå.

Sidst på måneden regner Vejdirektoratet med at få afklaret, om vejpiggene mod spøgelsesbilister skal kasseres eller sættes op igen fem steder i landet, skriver Dagbladet Ringsted.

De sylespidse pigge var på plads ved motorvejsfrakørsler både på Sjælland, Fyn og i Jylland i foråret. Meningen var, at de skulle punktere biler, der kørte på motorvejene via frakørslerne og dermed var på vej til at blive spøgelsesbilister. Problemet var bare, at piggene også rejste sig og flænsede dækkene på biler, der var på ret kurs, og så blev anlæggene taget ned.

Nu er et af anlæggene bygget om, og sidst i denne måned skal det testes ved en motorvejsfrakørsel ved Ringsted. Det bliver knald eller fald for vejpigge-forsøget.

- Det her er vist det sidste skud i bøssen. Hvis det ikke fungerer nu, bliver det ikke til noget, konstaterer teknisk konsulent i Vejdirektoratet, Henrik Ludvigsen, over for avisen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App