Satte ild til egen lejlighed

Foto: TV ØST

En kvinde fra Rødbyhavn ventes søndag at blive fremstillet i grundlovsforhør, efter at hun natten til søndag hældte brandbar væske ud i sin egen lejlighed og satte ild til.

Politiet ved endnu ikke, hvad der ved fire-tiden fik en 24-årig kvinde til at sætte ild i sin egen lejlighed i etagebyggeriet Kongeleddet i Rødbyhavn.

Beboere evakueret
Der var en mandlig bekendt tilstede i lejligheden, og han fik kvinden ud og alarmeret brandvæsenet, der var hurtigt fremme ved lejligheden. Skaderne efter branden blev begrænset til lejligheden, men på grund af en del røg i opgangen valgte brandfolk og politi alligevel at vække beboerne i opgangen og få dem ud, indtil slukningen var overstået.

Kvinde i grundlovsforhør
De andre beboere kunne dog hurtigt vende tilbage til deres lejligheder. Kvinden blev arresteret og ventes at blive stillet for en dommer i løbet af søndag.

Flere påsatte brande
I 2009 blev kongeleddet ramt af en stribe påsatte brande. Den sidste brand var i november 2009, hvor en 45-årig mand blev anholdt for ligeledes at sætte ild i sin egen lejlighed.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App