Sæsonrekord gav ikke FCV sejr

I forårets første hjemmekamp tabte FC Vestsjælland 0-2 til AB.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Solskin, selvtillid og sæsonrekord på Slagelse stadion var ikke nok for hjemmeholdet fra FC Vestsjælland, da de i eftermiddag tog i mod førstedivisionskollegerne fra AB.

Selvom hjemmeholdet sad på spillet i første halvleg, så formåede vestsjællanderne ikke at omsætte det til scoring, enten skød Kristian Uth over mål eller også fik angriberne som Rasmus Festersen simpelthen ikke afsluttet. Det gjorde gæsterne fra AB til gengæld, de havde færre, men større chancer - og udnyttede dem til både at score til 1-0 og 2-0 i anden halvleg.

Mange af 3492 tilskuere på stadion udvandrede i skuffelse før tid, og det var en ligeså skuffet FC Vestsjællandlejr efter kampen.

- Vi spiller en meget god første halvleg, desværre er det en stor kliche, at vi ikke er gode nok i begge felter, jeg har selv et par store chancer, som jeg ikke får puttet ind og så er AB omvendt effektive, sagde en skuffet Rasmus Festersen til TV2 Øst efter kampen.