Røvere slår igen til mod supermarked

Foto: TV ØST

For tredje gang i denne uge er et supermarked i vores område blevet udsat for et røveri omkring lukketid. I aftes slog en røver til mod Rema 1000 i Fensmark ved Næstved.

- Der er tale om en gerningsmand, som truer med en pistol og får udleveret penge, fortæller Henrik Carlsen, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Torsdag aften var det Dagli'Brugsen i Vemmelev ved Slagelse, som blev udsat for røveri. Tirsdag gik det ud over Dagli'Brugsen i Mogenstrup ved Næstved.

Henrik Carlsen har tidligere fortalt til Ritzau, at fremgangsmåden ved de to første røverier tyder på, at det er samme gerningsmænd, som står bag.

I begge tilfælde blev personalet nemlig bagbundet, og signalementerne tyder også på, at det er de samme røvere, der har været på spil. Men denne gang er der formentlig tale om en ny røver.

- Der er ikke noget ved fremgangsmåden denne gang, som tyder på, at det er de samme. Der er kun tale om én gerningsmand, og de andre gange er der blevet truet med kniv. Denne gang var det en pistol, fortæller Henrik Carlsen til Ritzau.

Røveren fra Rema 1000 beskrives som en kraftig til fedladen mand på ca. 185 cm. Han var iført mørk jakke og cowboybukser. På buksernes baglommer var der broderet syv guldkroner.  Han havde en sort elefanthus trukket ned over ansigtet. Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner 114.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App