Rigtige mænd danser zumba

Foto: TV ØST

Zumba er det nye sort. Idrætsforeninger i hele regionen melder om stor fremgang i antallet af medlemmer, siden zumba er kommet på menuen. Men et enkelt zumbahold i Vordingborg har svært ved at trække deltagere.

Pulsen og bassen banker derudaf. Og imens danskerne danser til tidens toner, er der ét zumbahold, der skiller sig ud

Landets første og eneste mande-zumbahold startede i Januar. Siden har de kæmpet en brav kamp for at få fødderne til at følge med - og for at få lov til at blive ved med danse.

- Herreholdet er noget særligt. Da jeg så at der kun var fire der mødte op tænkte jeg: det går ikke, siger zumba-instruktør Marie Holm Jylov.

Selvom herreholdet har en særlig plads i hendes hjerte, kan det ikke løbe rundt, hvis der ikke er mindst 10 deltagere på et hold.

- De er ikke til at slå ihjel, de vil bare dette her. Så jeg håber, det lykkes at finde nogle flere, der vil være med, siger Marie Holm Lylov.

Mændende elsker nemlig at danse zumba, og det er lidt nemmere i en mandegruppe.

- Det var virkelig svært i starten, så vi har grint rigtig meget af os selv. Men vi kan gøre det på en måde som er vores, med mere energi og kraft, siger Peter Vergo fra Vordingborg.

Og så er der endnu en sidegevinst:

- Der er ingen tvivl om at det giver 20 gratis point hos det modsatte køn, hvis man tør dette her, siger Marie Holm Jylov med et smil og et glimt i øjet.

03:01 Luk video

 

Se mere om Marie Holm Jylovs zumbahold her.

 

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App