Rejsebureauet Flying Office meldt til politiet

Rejsebureauet Flying Office fra Ringsted har efterladt sig en pæn portion utilfredse kunder i forbindelse med sin konkurs. Og det høster selskabet nu flere politianmeldelser på.

Allerede den 6. februar - dagen efter at rejsebureauet var gået konkurs - fik Midt- og Vestsjællands Politi den første anmeldelse, og siden er der kommet flere til, skriver Dagbladet.

- Vi har indtil videre modtaget i alt tre anmeldelser fra kunder hos Flying Office. Det er folk, der har bestilt og betalt flyrejser, men som har mistet pengene i forbindelse med rejsebureauets konkurs, siger Jens Møller, der er vicepolitiinspektør og chef for afdelingen for økonomisk kriminalitet hos Midt- Vestsjællands Politi.

Han tilføjer, at politiet har interesse i at blive kontaktet af andre, der ikke har fået den ydelse, de har betalt for. Ifølge Jens Møller har de tre anmeldere mistet mellem 10.000 og 28.000 kroner.

- Nu skal vi blandt andet til at undersøge, om der er et strafbart forhold i at have solgt billetter op til en time før, de er gået i betalingsstandsning. Hvis man modtager penge og ved, at man ikke kan føre den ydelse ud i livet, så er det kriminelt, siger Jens Møller og tilføjer, at sagen ikke ligger øverst i politiets bunke.

Snart vil politiet få endnu en anmeldelse af Flying Office. Afsenderen er Karsten Egtved fra Køge, der kalder sig for
mennesketforkæmper.

- Jeg bliver provokeret af det. Og jeg har en mistanke om, at hvis man lader stå til, bliver konkursrytteri en gængs regel, siger Karsten Egtved, der ikke selv har penge i klemme hos Flying Office.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App