kammuslinger på to måder (19/8-11)

Råmarinerede kammuslinger med ærtemos og radise og Stegte kammuslinger med rygeost og rugcrisp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

20 friske kammuslinger

Salt-  peber- sukker

1 limefrugt

200 gr. bælgede ærter

180 gr. creme fraiche 18%

12 tynde skiver rugbrød

100 gr rygeost

1 bdt purløg

1 bdt radiser

Start med at marinere kammuslingerne. To stk. pr. person, halveres og strøs med salt, peber, sukker og saft fra en limefrugt.

Stil muslingerne på køl i mindst 8 timer

Ærtemos:

Bælg ærterne og blancher dem, ved at give dem et hurtigt opkog i letsaltet vand. Køl dem hurtigt af. Blend ærterne i en foodprocessor, tilsat 80 gr. .creme fraiche 18%, samt salt og peber

Skær tynde skiver af rugbrød og rist dem i ovnen ca. 8 - 10 min på 200 gr.

Rygeost og 100 gr. creme fraiche røres sammen og tilsættes fint hakket purløg

Radiser skæres tyndt  f. eks med tyndskræller

Umiddelbart inden servering steges tre stk. kammuslinger pr. person ca. 1- 1½ min på hver side

[video:videonode:114327]


Nyhedsoverblik