Priskrig på fladskærme

Foto: TV ØST

Det har aldrig været billigere at købe en fladskærm. På bare 2 uger er prisen faldet med 4000 kr.

Det er elektronikkæden Expert, der har indbudt til prisfest på blandt andet fladskærme, for at markere åbningen af 25 nye butikker rundt omkring i landet.

- De går som varmt brød. Det er traditionelt en meget stille periode lige nu, men det må vi sige, det er det ikke i øjeblikket. Faktisk kan vi slet ikke følge med efterspørgslen på de billige fladskærme, siger Morten Vestergaard, indehaver af Expert i Ringsted, i dag til TV2 Øst, og ser glad ud.

Prisen på fladskærme er de seneste 2 uger faldet med mange tusinde kroner og hos konkurrenten, Elgiganten, har de derfor også været nødt til at justere priserne nedad.

- Vi er de billigste på markedet, og det bliver vi ved med at være. Så når en konkurrent, i dette tilfælde Expert, for at markedsføre sig, sætter priserne ned i en periode, så gør vi det også. Det har vi gjort i 10 år, og det bliver vi ved med at gøre, siger adm. direktør, Jesper Boysen, i dag til TV2 Øst.

Og priskrigen ser ud til at fortsætte. Ifølge kædechef i Expert, Christian Rau, har de nemlig ikke tænkt sig at sætte priserne på fladskærme op igen. - Vi er blevet opfattet som for dyre af kunderne, og det har fået os til at tage skeen i den anden hånd og sætte priserne ned. Vi vil fortsætte med de konkurrencedygtige priser, som markedet efterspørger, for vi vil gerne holde fast i den kundestrøm, vi har set her de seneste uger, siger han i dag til TV2 Øst.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App