Præstø-ulykken: Her er de unge i dag

Foto: TV ØST

Torsdag starter retsopgøret efter Præstø-ulykken. Se hvordan det er gået de unge.

Det har været en hård vej op af bakke for skole-eleverne, der blev ramt af Præstø-ulykken.

Se herunder, hvordan det er gået efter ulykken den 11/2 2011.

 

Katrine Torstensen:

Katrine reddede sig selv i land, og gik derefter efter hjælp. Hun fandt en billist, der ringede 112. Hendes nervebaner er ødelagte, så hun har mange smerter, når vejret er koldt. Derudover lider hun også af posttraumatisk stress-syndrom.

I dag går hun i gymnasiet, hvor hun får ekstra lektiehjælp, og hun er stadig i gang med genoptræning.

 

Karoline Klit:

Karoline faldt bevidstløs om ved strandkanten efter ulykken. Hun er sluppet for fysiske mén, og i dag går hun på Nærum Gymnasium.

 

Nicklas Bøhm:

Nicklas svømmede selv i land og har meget få fysiske mén efter ulykken. Han kæmper dog stadig med de psykiske eftervirkninger. Han går i dag i gymnasiet, men har ikke overskud til at kunne koncentrere sig om andet end sin uddannelse.

 

Thyra Hvass:

Thyra svømmede selv i land, og går i dag på Falconér Gymnasium.

 

Line Jensen:

Line nåede som den første i land efter ulykken, hun gik derefter til Præstø, hvorfra hun fik slået alarm. I dag går hun på gymnasiet i Køge.

 

Casper Weigel:

Casper fik hjertestop og var klinisk død, da han blev reddet op af Præstø fjord. Hans hjerne og dele af kroppen har taget skade, og han går stadig til genoptræning.

I dag tager han tre fag på HG og håber på senere at komme i gymnasiet.

 

Cecilie Gyldendal Rasmussen:

Cecilie var bevidstløs, da hun blev reddet op af vandet cirka 50 meter ud fra kysten. Hun er heldigvis sluppet for alvorlige fysiske mén, men lider af posttraumatisk stress efter ulykken. Cecilie går i dag på HHX i Næstved.

 

Sebastian Rasmussen:

Sebastian havde hjertestop og var klinisk død, da han kom op af fjorden. Sebastian kom på Hammel Neurocenter, men er i dag kommet så langt, at han går på handelsskole.

 

Signe Dyhrberg Jensen:

Signe fik hjertestop og var klinisk død, da hun blev samlet op som en af de sidste. Hendes hjerne tog skade af iltmanglen, og hun kom efter ulykken på Hammel Neurocenter. I dag går hun på gymnasiet.

 

Malene Enggaard Thomsen:

Malene havde hjertestop og var klinisk død, da hun blev reddet op af vandet, hun blev indlagt på Hammel neurocenter. I dag, knap to år efter, er hun ved at tage den 9. klasse færdig, som var igang med på Lundby efterskole. Efter sommerferien 2013 vil hun gerne i 10. klasse.

 

Andreas Hansen:

Andreas havde hjertestop og var klinisk død da han blev reddet, han kom på Hammel Neurocenter efter ulykken.

 

Kristoffer Svendsen:

Kristoffer havde hjertestop og var klinisk død, da han blev reddet op af fjorden. Han blev efterfølgende indlagt på Hammel Neurocenter.

 

Lasse Aadal Jensen:

Lasse var den hårdest ramte elev. Da han blev samlet op af vandet havde han hjertestop og var klinisk død. Han kunne efter sin tilbagevenden til livet ikke tale og havde svært ved at gå og styre sit syn. Ligesom flere af sine kammerater kom han på Hammel Neurocenter og efterfølgende var han tilknyttet hjerneskadeafsnittet i Vordingborg.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App