Politiet på fartkontrol

Foto: TV ØST

Hele påsken har politiet været på vejene for at kontrollere ferietrafikken. 2. Påskedag havde betjentene igen bødeblokkene med, da de gik efter fartsyndere.

Travle bilister gav travle betjente på påsketrafikkens sidste rejsedag.

- Det generelle billede er, at folk kører for stærkt, hvor hastigheden er nedsat på motorvejen, fortæller Jakob Fosgerau fra færdselspolitiet i Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. Han havde sammen med sine kollegaer sat fartmåleren op ved et vejarbejde ved Vestmotorvejen.

Siden torsdag har politiet været i gang med deres årlige påskerazzia, hvor alt fra manglende seler over glemte kørekort til for høje promiller er blevet tjekket. 2. Påskedag var turen kommet til farten.

En enkelt bilist kørte blandt andet forbi betjentene med en fart på 135 km/t mod de tilladte 80. Han står nu til en betinget frakendelse af kortet

- Generelt på Vestmotorvejen er der tæt trafik, og på sådan en rejsedag i dag er der endnu mere trafik. Det gør, at jo større hastighed, jo større risiko for uheld - og det er det, vi fokuserer på, fortæller Jakob Fosgerau.

Hvor mange, der kørte for hurtigt i påsken bliver endelig opgjort tirsdag.

01:39 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App