Det vi har sammen

44-årig sigtet for drab - Lig fundet i køleskab

Foto: TV ØST

Politiet finder kvindelig i gammelt køleskab. Kvindens tidligere kæreste er anholdt og sigtet for drab.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har anholdt og sigtet en 44-årig mand for drabet på den efterlyste 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt. Politiet har fundet et lig i et køleskab i Dannemare.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har anholdt og sigtet en 44-årig mand for drabet på den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt. Hun blev i december sidste år efterlyst af politiet efter at have været forsvundet i over 2 år. Nu har politiet fundet et lig i et køleskab i Dannemare, som de mener er Mette Bønnelykke Herholdt. Den 44-årige mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Nykøbing Falster.

Den anholdte nægter sig skyldig i drab, men han erkender at have bortskaffet liget af Mette Bønnelykke Herholdt, efter at hun i december 2010 led en naturlig død.

Politiet anholdt i går den 44-årig tidligere samlever, der sigtes for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt i december 2010. De fandt i går aftes liget af en person, der lå i et udrangeret køleskab. Liget er endnu ikke identificeret, men de formoder, at det er liget af Mette Bønnelykke Herholdt. Liget bliver senere i dag obduceret.

Kvinden boede i en kort periode fra juli til december 2010 på Vestlolland. Hun blev i 2012 efterlyst, da en bekendt undrede sig over, at vedkommende ikke havde set hende længe.

Tip os Har du et godt tip?