Politiet fandt narko, sprængstof og våben

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

En 27-årig mand fra Slagelse ledte i går politiet til en lejlighed i Lyngby, hvor de blandt andet fandt tre skarpladte pistoler og omring 32 kilo narko. Flere mænd fra regionen er involveret.

 

En meget kort efterforskning på bare fem uger betød, at Københavns Politi i går kunne overvåge et møde, hvor en 32-årig mand fra Lyngby-egnen og en 27-årig mand fra Slagelse i mødtes med to mænd - en 26-årig mand fra Korsør-egnen samt en 28-årig mand fra Vestsjælland.

De to mænd fra Korsør/Vestsjælland blev standset, og i bilen fandt politiet 1 kilo amfetamin, der efter politiets vurdering stammer fra en lejlighed i Lyngby.

- Vi havde en god formodning om, at der i lejligheden kunne gemme sig et lager af amfetamin, så vi valgte at satse og slå til med det samme, fortæller politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, leder af narkosektionen, Københavns Politi.

Den 32-årige mand fra Lyngby blev anholdt i København, mens den 27-årige blev anholdt på sin bopæl i Slagelse. Samtidigt blev lejligheden i Lyngby ransaget.

Under ransagningen fandt Københavns Politi 28,5 kg amfetamin, der var gemt i en mindre fryser. Desuden fandt de omkring tre kilo kokain, tre pistoler med skarp ammunition, to haglgeværer og en håndgranat. Der blev også fundet sprængstof, en elektrisk detonator. Dertil kom en række sværd og knive. Og på den 42-åriges arbejdsplads - et offentligt hospital i hovedstadsområdet - fandt Københavns Politi et haglgevær i hans skab.

- Hvis vi havde opnået et tilsvarende resultat efter ni måneders intens efterforskning, så havde vi været meget tilfredse. Med kombinationen af held og kollegernes dygtighed har vi nået det samme på blot fem uger. I øjeblikket arbejder kollegerne på andet døgn, men de smiler alligevel stort, siger Steffen Thaaning Steffensen.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App