Det vi har sammen

Politi på pyromanjagt på Falster og Lolland

Foto: TV ØST

Politiet søger vidner til 3 påsatte brande på Lolland-Falster i weekenden.

- Har du set noget mistænkeligt, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Sådan lyder beskeden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der er på jagt efter gerningsmændene til hele 3 påsatte brande på Lolland og Falster i weekenden.

2 af brandene blev påsat i den samme opgang i en etageejendom på Brogade i Nykøbing Falster, mens den 3. brand er påsat nær et autoværksted ved Holeby.

Gerningsmand lavede bål under trappe

De to brande i Nykøbing blev påsat henholdsvis klokken 3:15 natten mellem fredag og lørdag og klokken 20.57 søndag aften.

Ved den første brand var der blevet anlagt bål af gamle reklamer, mens der i den anden brand var anlagt bål af plastik og vasketøj.

Det oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi til TV2 ØST.

Politiet søger efter vidner

Der er kun sket mindre skader på opgangen ved de 2 påsatte brande, men alligevel beder politiet nu offentligheden om hjælp.

- Det er klart, at det er meget mistænkeligt og potentielt meget farligt, når 2 brande bliver påsat i den samme opgang, som vi har set det her. Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der måske har set noget i området omkring tidspunktet, hvor brandene blev antændt.

Politiet hører gerne fra de interesserede på telefon 1-1-4.

Den påsatte brand i Holeby sættes ikke i forbindelse med de øvrige brande, og der er heller ikke rapporteret om skader. Politiet behandler alligevel sagen med alvor.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App