Politi og toldere i kæmpe-aktion

Foto: TV ØST

Op mod 100 betjente og toldere deltog i går en omfattende indsats. Fangsten var blandt andet 19 spritbilister og tre bilister, der var påvirkede af narko. I alt blev der skrevet 220 rapporter under den fem timer lange aktion.

60 motorcykelbetjente, en stribe patruljevogne, tre videovogne og mandskab fra Told og Skat rullede i går eftermiddag ud fra politigården i Slagelse til en omfattende kontrol i Næstved, Slagelse og Sorø kommuner.

Under den fem timer lange aktion blev der blandt andet beslaglagt tre biler, fordi ejerne igen og igen havde sat sig bag rattet uden kørekort. Der blev snuppet 22 påvirkede bilister, og politiet kunne også konstatere, at 16 ud af de mange hundrede bilister, der blev stoppet i går, slet ikke havde noget kørekort.

Parallelt med den meget synlige kontrol, var politiets diskrete videovogne også på vejene i området. De snuppede 13 bilister, der kørte for stærkt. Og så stoppede de også 10 bilister, der kørte farligt tæt på biler foran dem. De 10 står alle til en betinget frakendelse af kørekortet.

I alt blev der skrevet 220 rapporter i forbindelse med fredagens kontrolaktion.

00:31 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App