Point til FCV i svær udekamp

Målmand Thomas Mikkelsen kan sagtens tage sin del af æren for 1-1-resultatet ude mod Vejle-Kolding. Han leverede en usædvanlig redning i slutminutterne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland var efter dagens kamp mod Vejle-Kolding godt klar over, at den redning, han leverede i slutminutterne på Vejle Stadion var i særlig kategori.

- Ja, det var helt klart en af mine bedre redninger. Det var ren refleks, og hvis jeg ikke havde taget den, så var den gået lige i mål, fortalte Thomas Mikkelsen.

Forinden havde FCV været på hælene i hele 1. halveg og virkede totalt tandløse. Heldigvis slap vestsjællænderne nådigt med at være bagud 0-1 på Nikolaj Aggers mål i det 21. minut.

I 2. halveg var det Vejle-Kolding, der slap grebet om kampen. Og da Kristoffer Wichmann scorede efter et hjørnespark i det 54. minut var det efterfølgende FCV, der kontrollerede store dele af kampen.

I det sidste kvarter kunne begge hold have sikret sejren. Først havde Nicolas Sandberg et dybdeløb, der kunne have givet FCV-føring - og siden altså jydernes forsøg, der på utrolig vis blev klaret af Thomas Mikkelsen.

FC Vestsjælland ligger fortsat nummer tre i 1. division og tager på søndag i mod FC Fyn på Slagelse Stadion.