Point til FCV i svær udekamp

Foto: TV ØST

Målmand Thomas Mikkelsen kan sagtens tage sin del af æren for 1-1-resultatet ude mod Vejle-Kolding. Han leverede en usædvanlig redning i slutminutterne.

FC Vestsjælland var efter dagens kamp mod Vejle-Kolding godt klar over, at den redning, han leverede i slutminutterne på Vejle Stadion var i særlig kategori.

- Ja, det var helt klart en af mine bedre redninger. Det var ren refleks, og hvis jeg ikke havde taget den, så var den gået lige i mål, fortalte Thomas Mikkelsen.

Forinden havde FCV været på hælene i hele 1. halveg og virkede totalt tandløse. Heldigvis slap vestsjællænderne nådigt med at være bagud 0-1 på Nikolaj Aggers mål i det 21. minut.

I 2. halveg var det Vejle-Kolding, der slap grebet om kampen. Og da Kristoffer Wichmann scorede efter et hjørnespark i det 54. minut var det efterfølgende FCV, der kontrollerede store dele af kampen.

I det sidste kvarter kunne begge hold have sikret sejren. Først havde Nicolas Sandberg et dybdeløb, der kunne have givet FCV-føring - og siden altså jydernes forsøg, der på utrolig vis blev klaret af Thomas Mikkelsen.

FC Vestsjælland ligger fortsat nummer tre i 1. division og tager på søndag i mod FC Fyn på Slagelse Stadion.

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App