Pocherede østers (2/9-11)

Pocherede østers

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

16- 20 østers

1 porre

1 skalotteløg

1 dl. hvidvin

100 gr. smør

50 gr. lakserogn

½ pk. groft salt

Åben østersene og vær forsigtigt med ikke at få små stykker af skallen ned i muslinge kødet. Gør muslingen fri og hæld den med saften i en lille gryde.  Vask skallerne og gem dem.

Skær porre i julienne og skyl dem godt.

Giv de rå østers et opkog i deres egen væde. Tag dem op, men gem væden i gryden.

Sautér finthakkede skalotteløg af i en anden gryde og hæld hvidvin over. Reducer til cirka halvdelen og sigt nu væden fra østersene i og pisk saucen op med smør.

Anret med de dybe østers skaller. Sæt dem fast med godt med groft salt.

Kom en smule porre julienne i bunden af hver skal, dernæst en østers, lidt lakserogn og kom til sidst den varme sauce over.


Nyhedsoverblik