Perlehønefrikadeller (23/9-11)

Perlehønefrikadeller

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

4 perlehøne bryster
Salt og peber
2 æg
2 dl. Fløde
¼  knold selleri
500 gr. Kartofler
1 courgette
1 bdt. Timian
1 bdt. Persille
2 dl. Olie
1 dl. Balsamico
Salat

Skind og ben fjernes fra perlehønen.

Blend kødet med salt og peber og tilsæt æg og fløde lidt af gangen.

Rør finthakket knold selleri i farsen.

Form farsen til frikadeller og steg dem på panden ca. 3-4 minutter på hver side.

Kog lidt små fine kartofler til. Skær courgetten i mundrette bidder og steg dem af på panden med groft hakket timian.

Blend olien, med balsamico og persille.

Skyl salaten godt.

Anret kartofler rundt i kanten, lidt dressing i bunden med salat ovenpå. Læg courgetter oveni og herefter frikadellerne.


Nyhedsoverblik