Råvarer 4 pers. 4 unghanebryst
1 til 2 bdt Asparges
150 friske eller frosne rababer
200 gr, sukker
Evt. lidt sjovt salat
1 kg nye kartofler
1 bt. Pulløg
1 bt dild
Olivenolie
Hvidvinseddike el. lignende
Salt-peber
Dijon sennep
1,5 dl. Bouillion evt. tern.
Fremgangsmåde.
Drys sukkeret over de udskåret rababer, helst dagen før. Skær bunden af aspargesene
Og dyp dem i kogende vand i ½ minut ca. tag dem op og læg i kold vand, dryp dem af, og skær dem i passende størrelser, vendes rundt med de syltede rababer. Læg f.eks en bund af salat.
Skær de kogte kartoflerne i skiver og vend rund med hakkede krydderurter, olie, eddike, salt og peber til en passende smag.
Krydder unghane brysterne og grilstege dem, ikke for meget.
bouillionen jævnes let og smages til med dijon, uden den bliver for kraftig.
Klar til anretning