Opskrift:Grillet unghane bryst, dijon sauce, asparges salat med råsyltet rabarber, marineret kartofler.

Spisested: Slagter stig

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

                        Råvarer 4 pers.                                 4 unghanebryst
                                                                                       1 til 2 bdt Asparges
                                                                                       150 friske eller frosne rababer
                                                                                       200 gr, sukker
                                                                                       Evt. lidt sjovt salat
                                                                                       1 kg nye kartofler
                                                                                       1 bt. Pulløg
                                                                                       1 bt dild
                                                                                       Olivenolie
                                                                                       Hvidvinseddike el. lignende
                                                                                       Salt-peber
                                                                                       Dijon sennep
                                                                                       1,5 dl. Bouillion evt. tern.
                    Fremgangsmåde.

                                                          Drys sukkeret over de udskåret rababer, helst dagen før. Skær bunden af aspargesene
Og dyp dem i kogende vand i ½ minut ca. tag  dem op og læg i kold vand, dryp dem af, og skær dem i passende størrelser, vendes rundt med de syltede rababer. Læg f.eks en bund af salat.

Skær de kogte  kartoflerne i skiver og vend rund med hakkede krydderurter, olie, eddike, salt og peber til en passende smag.

Krydder unghane brysterne og  grilstege dem, ikke for meget.

bouillionen  jævnes let og smages til med dijon, uden den bliver for kraftig.

Klar til anretning                        

 


Nyhedsoverblik