Opskrift: Vandrehjemmets hjemmelavede karrysild

Spisested: Holbæk Vandrehjem

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Til 6 pers.

1 dl. cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. karry
1 spsk.  æblejuice
1 knivsp. revet appelsinskal
1 knivsp. citronskal
1 spsk. dild
1 dl. æbler i tern
½ dl. rødløg i tern
salt og peber
1 glas marinerede sild

Cremefraichen røres med mayonnaise, karry og æblejuice. Appelsin og citron rives fint og tilsættes sammen med hakket dild. Æbler og løg skæres i tern og vendes i, herefter tilsmages med salt og peber. Til slut skæres de marinerede sild i bidder og vendes i karrydressingen.   

 


Nyhedsoverblik