Det vi har sammen

Opskrift: Tomatsalat med jomfruhummer

Spisested: Støvlet Katrine

Opskriften er til 4 personer.

14 stk. blommetomater

1 stk. rødløg

 Frisk basilikum

6 stk. jomfruhummerhaler (ordnet og  pillet)

4 spsk. Olivenolie

1 spsk. sukker

2 spsk. hvidvins eddike

Salt

Lidt mel

Smør til stegning

En blå kartoffel                        

Flå 8 blommetomater og tør dem i ovn ved 60 grader.

Skær resten af tomaterne i både og fordel dem på tallerkenerne.

Blå kartoffel rives i papirs tynde skiver, steges i olie og tørres i ovn ved 60 grader.

Dressing laves af olie, eddike, sukker, lidt salt samt fint hakket rødløg.

Del jomfruhummerhalerne i to, vend dem i mel og steg dem i smør.

Anret det hele på tallerkener og pynt med de blå kartoffelchips samt basilikum.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App