Det vi har sammen

Opskrift: Sprød sejfilet med svampe pilaw

Spisested: Elmely Kro

Opskrift til 4 personer:

50 gram smør
100 gram rødløg
250 gram blandet svampe
3 dl. Piskefløde

500 gram sejfilet
lidt æggehvider
boghvedemel

Forskellige krydderurter

Fremgangsmåde:

De fint hakkede løg og svampe sauteres i smør til løgene er gyldne, fløden kommes på og koges ned til cremet konsistens.

Sejfileterne deles i 4 stykker og vendes i æggehvider og bagefter i mel tilsat salt og peber.
Steges gyldne på pande i smør ved jævn varme.

Pluk lidt forskellige krydderurter

Anretning:

Saucen i bunden og den sprøde fisk på toppen, pyntes med krydderurter.

Vin tips:

En harmonisk men samtidig fed ret som sagtens kan tåle røde og hvide vine, som f.eks.:

Pinot Grigio
Risling
Hvid eller rød Bourgogne

Rødvine til fiskeretter skal serveres lettere kølet

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App