Opskrift Rådhuskroen

Fragilité bund med limeis

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bund:
125 g. marcipan røres glat med 1 dl lun mælk.
175 g. sukker piskes med 4 æggehvider til det er stift. Blandes med marcipanmassen.
Smøres ud på smurt bagepapir og drysses med hakkede nødder og bages 15 min. ved 175 grader.
Når bunden er afkølet vendes den over på et nyt og større stykke bagepapir.

Is:
2 liter god vaniljeis røres med skal og saft af 2 limefrugter.

Ismassen smøres på bagsiden af bunden i et jævnt lag og den rulles sammen som en roulade og lægges på frost (minus 21 grader) i mindst et døgn.

Serveres med f.eks. skovbærpuré eller sukkersirup med smag. 1200 g. sukker til 1 l. vand + smag.

Velbekomme.


Nyhedsoverblik