Det vi har sammen

Opskrift: Rå marineret laks med lime

Spisested: Hotel Frederik

Menu:
Marineret laks med lime
400 g. laksefilet
2 stk. lime frugt
1 tsk. stødt melis
1 pot brøndkarse
1 bdt. purløg
1 bdt. bredbladet persille
250 g. creme fraise 38 %
salt/peber og olivenolie

Lakse fileten skæres i tynde skiver, lægges i et fad.
lime skal rives hen over laksen, pres limefrugten og hæld saften over, krydret med stødt melis, salt og frisk kværnet peber.
Stilles i køleskab 1-2 timer, pluk brøndkarse, persille og purløg groft.
mixed krydderurter i en skål med et par dråber olivenolie.
Anret skiver af laks på fad eller tallerken, top krydderurter op som lille buket og anret creme fraise med en varm ske.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App