Opskrift: Porresuppe med kammusling og lakserogn

Spisested: Lalandia

 

4 personer.

Ingredienser:                             
4 store flotte porrer                                              
200 g røget bacon                                                  
1 l. mineralvand med brus     
4 dl. piskefløde                                                       
Smør                                              
Muskatnød                                                               
Salt og peber                              

Fyld:
4 kammuslinger
1 dl piskefløde
purløg
lakserogn
4 skiver toastbrød
1 fed hvidløg

Tilberedning:
Porrerne renses og skæres i tynde strimler. Baconen skæres i små tern og ristes i en klat smør i gryden. Når baconen er gennemsigtig, tilsættes porren, og dette svitses let. Derefter tilsættes mineralvande og opkoges, tilsæt herefter piskefløde og smag til med reven muskatnød, og det koges i ca.15 min. Kan evt. jævnes let med marizena.

Fyld:
Kammuslingerne ristes på pande til de er færdigt stegt. Fløden piskes let. Purløg hakkes fint.

Anretning:
De stegte kammuslinger, lægges på midten af en dyb tallerken, herpå kommes suppen. Pyntes med flødeskum og lakserogn, drysses med purløg. Serveres med de ristede toast gnedet med hvidløg.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App