Opskrift: Parmaskinke med blommer og honningsyltede valnødder på salatbund.

Spisested: Café og Restaurant Stalden

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ca. 12. Personer
Honningsyltede valnødder

150 g valnødder
180 g sukker
360 g flydende honning
6 spsk. Vand
1 reven citron/appelsinskal af usprøjtet frugt
12 store blommer
6 spsk. Appelsinsaft
600 g parmaskinke i tynde skiver.

Valnødder koges op i vand, lad dem trække i 5 minutter. Hæld vandet fra og kom valnødderne i glas. Kom sukker og vand i en gryde og lad det koge op til sukkeret er smeltet. Kom flydende honning og citron/appelsinskal i og lad det koge i et par minutter, hæld appelsinsaften over.
Server blommerne med valnødder og skinke med lidt rucolasalat til.


Nyhedsoverblik