Det vi har sammen

Opskrift: Ølmarineret kyllingefillet med bagt kartoffelmos og rodfrugter.

Spisested: Holmegaard Bryghus

Til 4 personer 

Ølmarineret kylling:

4 stk. kyllingefillet

½ liter mørkt øl

Hele stjerneanis

Hele sorte peber

Timian

Hel kanel

Øl og øvrige ingredienser blandes sammen og kyllingen puttes i og trækker et døgn.

Kyllingen steges i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 grader

 

Bagt kartoffelmos:

800 g kartofler

100 g smør

8 pasteuriserede æggeblommer

1 tsk. Dijon sennep

1 tsk. purløg

1 tsk. dild

1 tsk. persille

Salt og peber

 Kartoflerne koges, moses og blandes med de øvrige ingredienser.

Sprøjtes ud på bagepapir på en bageplade til passende størrelse og bages i ovnen til de er gyldne ca. 15-20 minutter ved 180 grader.

 

Bagte rodfrugter:

100 g gulerødder

100 g selleri

100 g pastinak

100 g jordskokker

2 løg

Salt og peber

Olivenolie

Herbes De Provence krydderi

Rodfrugter og skæres i mundrette stykker og blandes med øvrige ingredienser og bages 30 -40 minutter ved 180 grader

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App