Det vi har sammen

Opskrift Kragerup gods

Pocheret pære med nougat på lun marcipankage

Til 4 personer

Først blandes en sukkerlage af:

1 liter vand
200 g sukker
En vanille stang

4 pærer skrælles og koges i sukkerlagen i ca. 30 minutter (de må ikke koge ud).
Derefter tages kernehuset ud og nougaten skæres i små stykker og kommes i hullerne.

Marcipankage:

60 g smør
60 g sukker
60 g marcipan
2 æg
50 g mel
Det hele køres sammen på en røremaskine og bages i fire små forme ved 185 grader i 10 min.

Der stilles en pære på hver kage og det lunes i ovnen ca. 5 min ved 150 grader.

Desserten er meget lækker med vanilleis eller vanille creme.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App