Opskrift: Hvide kryddersild

Spisested: Klintholm Røgeri

40 sildefileter
3 dele edikke
2 dele vand
 
170 gr salt
400 gr sukker
1 tsk nelikker
2 tsk allehånde
2 tsk hvid peber
10 laurbærblade
1 tsk atamonpulver
 
Sildefileterne lægges i en blanding af 3 dele edikke og 2 dele vand i 2 dage.
 
Krydderierne blandes godt sammen.
Nu lægges sildene i en ren spand lagvis med krydderblandingen, lad gerne lidt af
edikkevandet hænge ved. Der startes og sluttes med krydderblandingen.
Der lægges et let pres på toppen, evt en tallerken.

Nu skal sildene have lov til at stå ca 3 - 4 uger, så er de klar.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App