Det vi har sammen

Opskrift: HØNSESALAT til 4 personer

Spisested: MUNDO

1 Hel kylling renses og lægges i gryde.
Dækkes med vand, og tilsættes løg, selleri, porretoppe, gulerødder,
hvidløg, peberkorn og en smule salt.
Koges op, skummes, og simrer stille og roligt videre i ca. 45 min.
Tages fra varmen og kyllingerne afkøles i
bouillonen lægges det i en beholder og dækkes med bouillonen fra kogningen.
Så holder kødet sig frisk og saftigt til det skal bruges.
 
Det kolde, pillede kyllingekød blandes nu med mayonnaise
der er tilsmagt med 38% creme fraiche.
Tilsmages med salt og friskkværnet peber, og tilsættes fintskåret, blancheret
bladselleri, lidt fintsnittede rødløg og hakket persille.
Justeres med citronsaft eller vineddike. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App