Opskrift: Hønsebolle med salat fra Kålgården

Spisested: Gæstgiveriet Den Gyldne Svane

 

1 høne ca. 1800 gram
1 tsk. råsukker
50 gr. Brødkrumme
1 tsk. salt
3 drej hvid peber
1 æg
2 tsk. ingefær

Frigør hønsekødet og hak det meget fint, tilsæt sukker, brødkrumme, salt, peber og ingefær, rør det sammen med 1 æg. Bland det godt og lad farsen hvile på køl et par timer. 
Form farsen til boller af 150 gr. og bag disse i ovnen ved 175 gr. i 40 minutter.
Hønsebollen serveres med kryddersmør og sprød salat af hvidkål, porrer, løg, ærter og gulerødder

God fornøjelse

Gæstgiveriet den Gyldne Svane
Allan Hansen
Krofatter

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App