Opskrift: Hønsebolle med salat fra Kålgården

Spisested: Gæstgiveriet Den Gyldne Svane

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

1 høne ca. 1800 gram
1 tsk. råsukker
50 gr. Brødkrumme
1 tsk. salt
3 drej hvid peber
1 æg
2 tsk. ingefær

Frigør hønsekødet og hak det meget fint, tilsæt sukker, brødkrumme, salt, peber og ingefær, rør det sammen med 1 æg. Bland det godt og lad farsen hvile på køl et par timer. 
Form farsen til boller af 150 gr. og bag disse i ovnen ved 175 gr. i 40 minutter.
Hønsebollen serveres med kryddersmør og sprød salat af hvidkål, porrer, løg, ærter og gulerødder

God fornøjelse

Gæstgiveriet den Gyldne Svane
Allan Hansen
Krofatter


Nyhedsoverblik