Opskrift: Helstegt farseret kalvemørbrad

Spisested: Fjordkroen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskriften er til 4 personer

Urter & svampe saute:
1 stk. Porre
2 stk. Gulerødder
100 Gr. Champignons
Salt og peber
1 teskefuld timian
1 teskefuld hvidløg

Porre og  gulerødder  skæres i strimler, og champignons i skiver .
Grøntsagerne ristes af  sammen med timian, hvidløg, salt og peber.

Farseret kalvemørbrad:
1 stk. Kalvemørbrad ca. 1 kg
Salt & peber
10 Gr. Margarine

Der skæres en lomme på langs af kalvemørbraden og her i kommes urte-
og svampesauteen. Stegen brunes af i margarinen og steges i ovnen i  17 – 20 min. ved 200 grader.

Kalvemørbraden  tages ud af ovnen, og skal trække i 20 min. inden den skæres i skiver og
serveres med grønsager og valgfri kartoffel.

 


Nyhedsoverblik