Det vi har sammen

Opskrift: Fuldskager

Spisested: Sejerø Kro

1 kg. hakket flæsk æltes med løg, timian og salt efter smag. Farsen trilles til kødboller og fryses ned.

Dej:
En kop havregryn, 4 kopper vand og mel.

Havregryn sættes i blød i vand.
Mel tilsættes indtil dejen er let og smidig, lad dejen hvile ½ time.
Herefter formes dejen i hånden til små tynde pandekager, som lægges omkring den frosne kødbolle, og lukkes så der ikke er huller i dejen.
Fuldskagerne kommes i en gryde med kogende vand, rør jævnligt og forsigtigt i gryden. Vandet skal simre i ca. 20 min. til fuldskagerne er færdige.
Fuldskagerne serveres med groft salt og timian.
God appetit

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App