Opskrift Frederiks Villa

Blåbærkage

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Blåbærkage

Ingredienser:
460 g mel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
75 g smør
200 g sukker
1 stort æg
1 dl mælk
½ liter blåbær friske eller frosne

Topping:
100 g smør
100 g sukker
80 g mel
1 tsk. kanel
100 g marcipan

Pisk smør og sukker luftigt i ca. 3 min. Slå ægget i.

Sigt melet med bagepulver og salt og kom det i dejen skiftevis med mælken.

Vend blåbær (gerne direkte fra fryseren) i dejen.

Beklæd rund springform med bagepapir og hæld dejen i.

Topping
Alle ingredienser piskes sammen til en smulder-dej og lægges ovenpå den
ubagte kage.

Bages ved 180 grader varmluftsovn i 1 time.

Serveres med flødeskum.


Nyhedsoverblik