Det vi har sammen

opskrift-Davids

Kongerejer med ingefær og ærtemos

Til 4 personer:

12 rå kongerejer
olivenolie
1 tsk hakket frisk ingefær
½ fed finthakket hvidløg
150 gr grønne ærter
50 gr creme fraiche
revet skal af en halv citron
salt og peber

Fjern skallerne fra rejerne og steg dem på panden i olivenolie, sammen med ingefær og hvidløg.
Rejerne steges i ca. 3 min på hver side ved middelvarme, til de bliver røde og faste i kødet.

Blend ærterne med creme fraichen og fintrevet citronskal. Mosen skal være grov i konsistens. Smag til med en smule salt og peber. Man skal stadig fornemme ærternes sødme.

Anret ærtemosen i et lilleglas, f.eks. snapseglas, og placer rejerne ovenpå.
Velbekomme!

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App