Opskrift: Chokolade-kastanje ganache på sprød kiksebund

Spisested: Sorø Storkro

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kiksebund:

4 stk Digestive-kiks
100 gr smør

Blendes og trykkes i runde forme, sætter sig i en time.
Kiksebunden skal være lavet færdig, inden du går i gang med ganacherne.

Kastanjeganache:

120 gr kastanjepuré
120 gr marcipan
70 gr blød nougat
70 gr smør
0,2 dl cognac

Kastanjepuré, marcipan og nougat piskes blødt. Blødt smør tilsættes, smages til med cognac.

Chokoladeganache:

100 gr mørk chokolade
1 dl piskefløde
50 gr smør

Det hele smeltes sammen ved svag varme.

Når kiksebunden har sat sig i formene - den skal være mindst 5 cm høj -  fyldes kastanieganachen i formen. Når den har sat sig, toppes med chokoladeganachen.


Nyhedsoverblik