Det vi har sammen

Opskrift: Chokolade-kastanje ganache på sprød kiksebund

Spisested: Sorø Storkro

Kiksebund:

4 stk Digestive-kiks
100 gr smør

Blendes og trykkes i runde forme, sætter sig i en time.
Kiksebunden skal være lavet færdig, inden du går i gang med ganacherne.

Kastanjeganache:

120 gr kastanjepuré
120 gr marcipan
70 gr blød nougat
70 gr smør
0,2 dl cognac

Kastanjepuré, marcipan og nougat piskes blødt. Blødt smør tilsættes, smages til med cognac.

Chokoladeganache:

100 gr mørk chokolade
1 dl piskefløde
50 gr smør

Det hele smeltes sammen ved svag varme.

Når kiksebunden har sat sig i formene - den skal være mindst 5 cm høj -  fyldes kastanieganachen i formen. Når den har sat sig, toppes med chokoladeganachen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App