Det vi har sammen

Ølglæde hos Faxebryggeriets ejer

Foto: TV ØST

Et gigantisk minus er vendt til overskud hos bryggeriet Royal Unibrew, der har endnu højere forventninger til regnskabet i år.

577 millioner kroner er det lykkedes Royal Unibrew at hente hjem siden, det dundrende underskud sidste år. Ølfirmaet, der blandt andet står bag bryggerierne Albani, Ceres og Faxebryggeriet her i regionen, har ikke hentet hele det 77 millioner kroner store plus på bundlinjen alene ved ølskum. Royal Unibrew har fyret 200 medarbejdere, heraf de 100 i Danmark, og effektiviseringen har nu vist sig rentabel.

- Der er blevet fokuseret, forenklet og struktureret  både på det danske marked og i udlandet, siger koncernchef Henrik Brandt til Ritzaus Bureau.

På grund af det gode resultat fra sidste år til i år, sætter virksomheden forventninger til dette års regnskab endnu højere, så man nu forventer at lande på mellem 475 til 525 millioner i plus.

- I 2010 vil vi fortsætte fokuseringen af forretningen og cementere de positive effekter af strukturændringerne. Samtidig vil vi investere i og styrke forretningsudviklingen gennem selektive vækstinitiativer - herunder lancering af nye produkter, fortsætter Henrik Brandt til nyhedsbureauet.

Tip os Har du et godt tip?