Nyt navn til Udkantsdanmark

Foto: TV ØST

Har du et godt bud på et mere positivt ord for landdistrikterne i Danmark? Socialdemokraternes landdistriktsordfører, Annette Lind, har lanceret en lille konkurrence. Håbet er, at et folk i stedet ser mulighederne for at få landdistrikterne til at blomstre.

Udkantsdanmark, Vandkantsdanmark eller den rådne banan.

Mange ord med negativ klang, og det skal være slut. I hvert fald hvis det står til socialdemokraternes landdistriktsordfører, Annette Lind.

- Jeg er ærgerlig over den negative klang, som landdistrikterne ofte omtales med. Sådan tror jeg, at vi er mange, der har det. Derfor lancerer jeg konkurrencen i dag og håber på at få mange gode bud, som både indfanger landdistrikternes potentiale, og som er mere dækkende end eksempelvis Vandkantsdanmark, siger Annette Lind.

Konkurrencen løber indtil fredag kl. 12 på Annette Linds facebookside.

- Jeg er sikker på, at vi er mange rundt om i landet, som ønsker at fokusere på mulighederne for at få landdistrikterne til at blomstre. Derfor nytter det ikke, at vi bruger nogle ord, som leder tankerne hen på den rene elendighed. Med konkurrencen håber jeg, at vi kan få startet en konstruktiv debat om, hvordan vi skaber et Danmark i balance, siger Annette Lind.

Nye bud kan gives på www.facebook.com/annettelindmf , og præmien for de tre bedste bud er en tur ind på Christiansborg med rundvisning og muligheden for at diskutere socialdemokraternes landdistriktspolitik. Annette Lind vil herefter prøve at få udbredt det bedste bud, så vi får en ny betegnelse for Udkantsdanmark.

17:50 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App