Nyt album fra Voice-vinder kom på gaden i dag

Foto: TV ØST

Det er kun halvanden måned siden, at tv-programmet "The Voice- Danmarks nye stemme" kårede Kim Wagner fra Fensmark som vinder. I dag udkom hans album så - nu håber sangeren, at succesen fortsætter.

Sangene på det nye album har boet i Kim Wagners hoved i lang tid.

- Det har været en fantastisk rejse, det har været en vild rejse, fortæller han.

Albummet "Universe Outside This World" er Kim Wagners andet album - det første udgav han tilbage i 1999.

Og det nye album er nærmest lavet på rekordtid - fra han blev vinder i The Voice d. 25. februar til udgivelsesdagen d. 16. april.

- Det har været sådan en dobbeltmarathon, og det har virkelig været en udfordring at få så mange ting til at ske så hurtigt, siger han.

Undervejs i sangkonkurrencen på TV2 overvejede Kim Wagner ellers flere gange at pakke sin guitar ned og smutte hjem til Fensmark og sit gamle liv.

- På et tidspunkt blev det lidt for tv-agtigt i forhold til, at jeg troede, det handlede mere om musik. Der var enormt mange prøver, det blev jeg lidt træt af, fortæller den 45-årige sanger.

Men Kim Wagner blev og gik efter drømmen, som i dag udløste et album med 12 numre. Nu bliver det spændende at se, hvordan publikum modtager det - de to anmeldere, der ind til videre har uddelt stjerner til sangene, er splittede: BT giver albummet fire stjerner, mens Go' Morgen Danmark nøjes med to stjerner.

- Det er sådan en blandet butik. Og man må selv sortere i det og bede for dem, som ikke rigtig kan mærke det, man laver, og sådan er det, siger Kim Wagner.

Trods tidligere eksempler på, at sangkonkurrencer afføder døgnfluer, så er Kim Wagner fortrøstningsfuld.

- Det er jo et skridt på min musikalske rejse, og det åbner nogle muligheder som ikke var der før, siger sangeren fra Fensmark, inden han skynder sig videre til næste interview.

02:07 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App