Nykøbing Falster får klask af København Håndbold

København Håndbold var overlegne og vandt med seks mål hjemme over Kristina Kristiansen og co.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster Håndboldklub kan fortsat ikke vinde på udebane i Dame Håndboldligaen. Tirsdag aften tabte den ambitiøse klub 25-31 ude til København Håndbold, der førte 17-14 ved pausen.

Profiler som Nykøbing Falsters Kristina Kristiansen og Mette Gravholt og København Håndbolds Pernille Holmsgaard og Anne Mette Hansen var for første gang i aktion i klubtrøjen, efter at de tidligere i december spillede VM på hjemmebane.

Nykøbing Falster havde store problemer i defensiven i første halvleg, hvor holdet på et tidspunkt var bagud med seks mål. Gæsternes danske VM-målmand, Mette Iversen Sahlholdt, blev skudt i sænk før pausen, og det blev kun marginalt bedre i anden halvleg.

NFH nummer tre

Nykøbing Falster var alligevel tæt på at få udlignet, inden København Håndbold igen trak fra mod slutningen af kampen. Nykøbing Falster, der har leveret to uafgjorte kampe og tre nederlag på udebane i ligaen, ligger nummer tre med 13 point for 11 kampe.

København Håndbold er nummer ti med otte point. Team Esbjerg er fortsat ligaens eneste ubesejrede hold, efter at holdet vandt 37-24 ude over Ringkøbing Håndbold.

Team Esbjerg fører Dame Håndboldligaen med 19 point for 11 kampe.

FCM Håndbold har på andenpladsen 17 point for en kamp færre, mens Ringkøbing Håndbold er nummer otte med ti point for 11 kampe.