Nye spor i sag om børnelokker

Foto: TV ØST

Politiet har fået en række nye tip fra offentligheden i sagen om en børnelokker, der har været på spil ved skoler i Næstved den seneste uge.

 

- Vi har fået en flere henvendelser i løbet af det seneste døgn, som vi arbejder videre med i dag, oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Han understreger samtidig, at politiet fortsat gerne vil høre fra personer, der mener de kan bidrage til opklaringen af sagen.

Den seneste episode fandt sted fredag eftermiddag. Her kontaktede manden en 8-årig dreng ved Lille Næstved Skole. Han greb fat i drengens skulder og spurgte, om han ville med ham hjem. Det fik drengen til at stikke af med det samme.

Episoden fra fredag kommer kun få dage efter en tilsvarende ved Sct. Jørgens Skole. Her greb en mand hårdt fat i en 11-årig pige, der var på legepladsen sammen med sine to kusiner. Mens han havde fat i hende tog han en kniv i hylster frem. Og den 11-årige pige måtte bide sig fri.

Sagerne har skabt bekymring blandt forældrene. De advarer nu mod manden i sms-kæder og på Facebook .

Politiet vurderer, at det er den samme mand, der står bag begge sager. Han er 30-40-år gammel. Han er høj og har en stor mave. Han var iført mørk jakke og mørke busker og har skæg med lange stubbe omkring munden. Og han er skaldet.
Politiet kan kontaktes på telefon 114.

00:32 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App