Ny rampe til motorvej

Foto: TV ØST

Teknik- og miljøudvalget i Køge har netop sagt god for at bruge 33 millioner kroner på en ny motorvejsrampe, der skal forbinde transportcenteret med det nordlige Køge og motorvejen. Det skriver DAGBLADET Køge.

Rampen skal etableres forud for den planlagte udvidelse af transportcenteret og den nye jernbanelinje fra Ringsted til København, der bliver en realitet i de kommende år. Når de anlægsarbejder foregår, så skal den nye adgangsvej fungere som den primære adgang til området. Vejanlægget planlægges derfor udført i løbet af de næste tre år.

- Rampen skal stå klar i 2016, så det er med at komme i gang nu, siger Erling Larsen (S), der er formand for teknik- og miljøudvalget i Køge. Han forklarer, at rampen, der kommer til at ligge ved Egedesvej, i et fremtidigt perspektiv skal hjælpe på de trafikproblemer, der opstår, når afkørslen ved Ølby »sander til« i trafik.

- Med en ny rampe bliver der tilkørsel til transportcenteret fra nord og syd. Samtidig får vi også forbundet området i det nordlige Køge, hvor en stor virksomhed som C. P. Kelco får bedre adgangsforhold til motorvejen, pointerer han.

Den nye motorvejsrampe kommer til at ligge ved Egedesvej og bliver indrettet til tung trafik, men der er også planlagt cykelstier på strækningen Egedesvej til Københavnsvej, skriver DAGBLADET Køge.

I Køge Kommunes anlægsinvesteringsbudget 2012- 2021 er der afsat 11 millioner kroner fordelt på årene 2012- 2014 til etablering af vejforbindelsen mellem STC og Egedesvej.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App