Nordvest FC slog LFA

Lolland-Falster Alliancen har nu tabt fem kampe i træk. Hjemme tabte holdet søndag til Nordvest FC.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det lykkedes ikke for LFA at bryde den kedelige stime af tabte kampe i søndagens opgør mod Nordvest FC.

Gæsterne bragte sig foran 2-0 på mål af Mohammed Ashiri og Martin Koch. Inden pausen fik Jan Berner reduceret for Lolland-Falster Alliancen, men det var Nordvest FC, som dominerede kampen.

I anden halvleg udbyggede gæsterne føringen, da Mathias Lysgaard headede et hjørnespark i kassen efter 65 minutter. Det endte 1-3, og nu er det en måned siden LFA har hentet point, mens Nordvest FC har føling med toppen af 2. Division Øst.