Nordvest FC henter point hjemme

Med små 10 minutter igen sikrede Martin Koch Nordvest FC 1-1 i dagens kamp mod FC Helsingør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nordvest FC går efter 60-66 point denne sæson. Et ambitiøst mål, men spillet hjemme mod FC Helsingør var meget lovende. Nordvest FC skabte den ene store chance efter den anden, men skarpheden manglede. Det stod 0-0 ved pausen.

FC Helsingør tog føringen efter 67 minutter. Daniel Udsen tog chancen udefra. Bolden snittede Mads Bøjesen og røg i en fin bue ind over Lasse Sømmergaard.

Nordvest FC fortsatte ufortrødent det store pres, og i det 82. minut lykkedes det. Martin Koch fik prikket udligningen ind og sikrede 1-1. Spil og chancer var til mere, så måske klubben lykkes med den ambitiøse målsætning.