Nordvest FC er i semifinalen (VIDEO)

Superligaholdet AC Horsens blev sendt hjem fra Holbæk med et nederlag, da danmarksseriespillerne fra Nordvest FC i går fortsatte deres stime af sejre i pokalturneringen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Knap 1500 tilskuere havde trodset kulden og indfundet sig på Holbæk Stadion, da de lokale helte fra Nordvest FC i går skulle møde AC Horsens i landspokalturneringens kvartfinale.

Nordvest FC var foran med 1-0 igennem det meste af kampen efter et mål af Fazil Keskin i 34. minut. Kort før tid øgede Nordvest FC føringen til 2-0 på et mål af Fead Rama, men få minutter efter reducerede Gilberto Macena fra Horsens i kampens sidste minut til slutresultatet, 2-1 til Nordvest FC.

TV2 ØST var på sidelininen under kampen. Se indslaget her: Nordvest FC - AC Horsens

Græd af glæde
Glæden var overvældende hos spillerne fra Holbæk, der lod følelserne få frit løb og græd af glæde efter den hårdt tilkæmpede sejr.

Nordvest FC har skabt sensation tidligere ved at slå både AB og Sønderjyske ud af turneringen. Det er kun anden gang er et Danmarksseriehold er nået til en pokalsemifinale.

Nordvest FC kan møde Brøndby, FCK eller Aab i semifinalen. Der bliver trukket lod fredag klokken 12.

TV2 ØST interviewede Nordvest FC's træner, Freddy Andersen, efter sejren over Horsens. Se interviewet herunder:

Var du til stede?
Var du på Holbæk Stadion i går? Så send billeder, video og beskrivelser fra kampen til TV2 ØST, så vil vi vise dem her på siden. Send billeder i en mail til web@tv2east.dk