Det vi har sammen

NFH-træner får sin kone i målet

Foto: TV ØST

Tidligere landsholdskeeper Mette Sahlholdt gør comeback, når hun fra næste sæson vender tilbage til Nykøbing Falster Håndboldklub, hvor hendes mand er træner.

Mette og Kenneth Sahlholdt indtager i den grad Nykøbing Falster, når det lokale håndboldhold fra næste sæson løber på banen. Ikke alene flytter parret midt i juni til byen. 35-årige Mette Sahlholdt har netop skrevet under på en kontrakt med Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH), hvor hendes mand er træner. 

Nykøbing Falster rykkede for nogle måneder siden op i håndboldligaen, og med Mette Sahlholdt får den rutineret dame med ombord. Målvogteren har spillet over 450 liga og Europa Cup kampe for GOG og HC Odense, og så har hun spillet 42 landskampe for det danske kvindelandshol, skriver NFH i en pressemeddelelse.

- Det rykker i mig

Det er takket være et stort sponsorat fra Nordea i Nykøbing Falster, at det har været muligt at lave aftalen med Mette Sahlholdt, som ligesom sin mand har skrevet under på en 2-årig kontrakt.

- Da Henrik Hansen (NFHs Formand) og Søren Jacobsen (NFH Direktør og hovedsponsor) fremlagde projektet om NFH og et eventuelt comeback, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle forsøges. Jeg har fulgt NFH i flere kampe på hjemmebane i sidste sæson, og jeg kan bare konstatere, det stadig rykker i mig for at spille igen. Jeg synes, NFH har et helt fantastisk hjemmebane publikum og holdet har en fed udstråling og en fightermentalitet, som jeg gerne vil være en del af. Jeg har spillet 16 år i ligaen, og jeg er sikker på, jeg kan bidrage med noget erfaring og rutine. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Sandra Mittet, der har holdt et utroligt højt niveau i 1. division i de sidste par sæsoner, siger Mette Sahlholdt i pressemeddelelsen.

Tilført rutine

I klubben er der glæde over, at den rutinerede målvogter har sagt ja til en tørn mere i håndboldtøjet.

- Jeg er glad for, vi får tilført noget rutine på holdet, og jeg er sikker på, at Mette kan støtte og være med til at udvikle vores 2 unge dygtige målvogtere Sandra Mittet og Althea Reinhardt. Vores trup er stadig meget ung, og få spillere har erfaringer fra ligaen, derfor har vi også kigget på at hente en spiller, der kunne byde ind med erfaring fra ligaen. Det er lykkes til fulde, og vi ser frem til at se Mette optræde i NFH trøjen i den kommende sæson, lyder det fra klubformand Henrik Hansen.

Guld værd

Selv om hun har rundet de 35 år, er NFHs direktør Søren Jakobsen sikker på, at der stadig er masser af krudt i hende.

- Mette vil med den erfaring, hun er i besiddelse af, være guld værd for vores unge trup. Med sine 35 år er der stadig mange gode år i hende, prøv bare at se Lene Rantala der har vogtet målet i Larvik i en alder på langt over 40 år, siger han.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App