Næstvedborgere organiserer børnelokker-jagt

Foto: TV ØST

En gruppe bekymrede forældre mødtes i dag for at planlægge og systematisere den patruljering, der skal beskytte børnene i Næstved mod den mand, der siden torsdag har været som sunket i jorden.

- Han skal bare fanges !

Bibijanni Nielsen er en af de forældre, der i dag var mødt op til det planlægningsmøde, der skulle sikre, at samtlige områder i Næstved patruljeres af forældre med øjne og ører åbne.

- Han skal ikke køre rundt og chikanere andre folks børn. Jeg ville da ikke synes at det var rart, hvis det var mine børn, og derfor støtter jeg det, siger hun i dag til TV2 ØST.

Ruterne bliver nu fordelt til de øvrige brugere af Facebookgruppen Hjælp 4700, således at forældrene er på plads, når børnene igen skal i skole mandag.

- Bare den måde, han antaster dem på, er nok til at få mit pis i kog, siger Troels Hansen til TV2 ØST.

Han er en af de borgere, der har meldt sig til at patruljere i byen. - Hvorfor overlader i det ikke bare til politiet at lede efter den mand ? Jeg føler også, at det er vores pligt at gøre noget, og hjælpe politiet, siger han.

Politiet har de seneste dage ikke fået nogen anmeldelser om børnelokkeren. John Andersen, vagtleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi, fortæller dog, at politiet stadig har nogle tip at arbejde videre med.

02:11 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App