Næstved vandt historisk kamp

For første gang blev en divisionskamp spillet indendørs. Næstved Boldklub vandt 4-0 over Lolland-Falster Alliancen i Storhallen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var dog småt med ting at skrive i historiebøgerne efter 1. Halvleg. Mest bemærkelsesværdige var de mange dommerkast, fordi bolden havde ramt loftet.

I 2. halvleg får Lolland Falster Alliancens Peter Westlund Sørensen smidt bolden væk i eget felt. Stefan Nygaard straffede fejlen. 1-0 til Næstved.

Med fem minutter igen fik Næstveds Patrick Hansen straffespark. Det scorede Kasper Mertz på og fordoblede føringen.

I de døende minutter gik LFAs defensiv helt i opløsning. Først var Mikkel Ryggard ond ved sine tidligere holdkammerater og Stefan Nygaard lukker målfesten.

Det endte 4-0 til Næstved i det historiske opgør.