Næstved tæt på overraskelsen - men tabte

Næstved Boldklub ude af pokalturneringen efter 0-1 mod AaB fra superligaen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På Næstved Stadion leverede hjemmeholdet onsdag aften rigtig god modstand til superligaholdet AaB. Specielt i 1. halveg var Næstved flere gange tæt på ved Garcia og Ronnie Bendtsen uden dog at kunne passere målmand Karim Zaza.

Men kort før spillerne gik til pause scorede nordjydernes Dennis Marshall til 0-1 - en perfekt måde at gå til pause på for nordjyderne.

Herefter havde Næstved svært ved at komme frem til chancer som i 1. halveg. Kampen vurderet som helhed var dog meget lige, vurderer avisen Nordjyske.

- AaB kom lidt bedre med i spillet i anden halvleg, men det var stadig ikke til at se, at de mødte et hold fra den næstbedste række, skriver avisen i et kampreferat.

Næstved kan nu koncentrere sig om at spille sig længere op i tabellen i 1. division. Næste opgave er bundholdet FC Fyn på udebane søndag aften.